Benvinguda

Hola !!

En aquest primer article del meu blog, que avui estreno, voldria abans que res donar les gràcies i la benvinguda a tothom que se’l llegeixi. Em fa molta il·lusió i tinc moltes ganes de compartir idees, projectes, coneixements i experiències. També compartir amb vosaltres la sensibilitat cap a l’art, la natura i tot allò que com a humans ens pot fer feliços i ser millors.

Treballo el vidre, en la tècnica de la vitrofusió (ja aniré descobrint en futurs posts què és per a totes aquelles persones que no ho coneixeu) i també faig joieria amb diversos metalls i tècniques (que també us aniré descobrint a poc a poc). Però jo no seria artesana (o creadora o….) sinó fos biòloga, o potser jo no hagués estat biòloga sinó hagués portat a dins ja la sensibilitat de crear, la curiositat per descobrir, o la capacitat per emocionar-me davant la bellesa i misteris que acull la natura i, en general, el nostre planeta.

Espero que m’acompanyeu en aquest nou viatge en el qual inicio el meu blog i presento la meva nova web de botiga on-line !

Si teniu preguntes o dubtes que voleu que us resolgui, o temes que us interessin que tracti envieu-me un missatge. Si s’ajusten als objectius d’aquest blog, miraré d’anar responent en futurs posts.

Deixa la teva opinió /segueix-me (instagram-vidre, instagram-joieria) / fes-te un compte per estar informada de les darreres novetats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *