fba4c4f7-5e59-4d7f-8a11-732deb9bf1b4

QUI SOC?

Perquè tots portem dins la capacitat de crear, vaig començar a explorar les meves habilitats intentant fer allò que em sortia de dins.

Des de molt jove, vaig explorar moltes tècniques artístiques amb ganes de conèixer les seves potencialitats, de manera purament autodidacta, amb llibres, fulls arreplegats de qualsevol banda o sense res més que les instruccions del producte. No obstant això, la meva formació acadèmica va seguir altres camins. Vaig estudiar Biologia, em vaig doctorar en zoologia marina al 1996 com a especialista en esponges marines. Durant uns 15 anys em vaig dedicar a la recerca, mentre ho compaginava amb una altra feina a l’administració pública.

A mitjans del 2010 vaig decidir reorientar les meves prioritats. Així vaig iniciar el meu camí en el mon joieria i els esmalts al foc i, posteriorment, en el treball en vidre mitjançant la vitrofusió.

M’he format en diversos tallers de joieria, especialment el Taller925 (Girona) i el Taller Perill (Barcelona). Per altra banda, em vaig iniciar en la vitrofusió l’any 2015 al Taller Aleph (l’Hospitalet del Llobregat) i, posteriorment, amb la Miriam di Fiore (Mornico-Losana, Itàlia).”

 

 

Joieria

Joies fetes a ma, de dissenys únics, inspirades en la natura, la seva simplicitat i al mateix temps la seva complexitat. A través d’elles desitjo aportar, a qui les escull o a qui les rep, alegria, positivisme i, sobretot, respecte i amor pel que ens envolta.

Les meves peces (elaborades amb plata, coure, bronze, llautó, vidre i/o esmalts al foc) no segueixen les tendències de la moda, sinó que destaquen pel seu caràcter intemporal i aporten personalitat a qui les duu.

Vidre fos

La llum, la transparència, la duresa, la fragilitat, i l’estranya fluïdesa del vidre, m’ofereixen un ventall impressionant de possibilitats per transmetre les emocions que em provoquen paisatges -i els seus colors de combinacions sorprenents-, animals i plantes.

Les meves petites escultures, gerros, quadres i altres objectes de decoració donaran a casa teva un toc d’originalitat.

Encàrrecs

Si tens un desig o busques quelcom especial, accepto encàrrecs tant de joieria com de decoració en vidre.

Envia’m la teva petició per la pagina de contacte o directament per el meu correu electrònic litorena@litorena.cat i contactaré amb tu per dir-te si ho puc fer i concretar-ne els detalls.