Política de galetes

LITORENA informa a les clientes sobre l’ús de les galetes (cookies) a les seves pàgines web.

Les galetes són arxius que es poden descarregar a l’equip de la clienta a través de les pàgines web. Tenen un paper essencial en la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Per exemple, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’una clienta o del seu equip. Així, segons la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer la clienta i millorar el servei ofert.

Tipus de galetes:

Segons l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les galetes i segons tracti les dades que s’obtinguin, es poden distingir dos tipus de galetes: pròpies i de tercers. També es poden classificar segons el temps que romanen emmagatzemades al navegador del client en galetes de sessió o persistents. Finalment, segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes, hi ha les galetes: tècniques, de personalització, d’anàlisi, publicitàries i de publicitat comportamental.

Acceptació de la política de galetes:

LITORENA assumeix que la clienta accepta l’ús de galetes. No obstant això, la nostra web mostra informació sobre la política de galetes en qualsevol pàgina del portal i en cada inici de sessió, amb l’objectiu que la clienta en sigui conscient.

Davant aquesta informació la clienta pot:

 • Acceptar les galetes. No es tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina del portal durant la sessió vigent.
  • Tancar. S’oculta l’avís a la pàgina actual.
  • Modificar la seva configuració. Es a dir, obtenir més informació sobre què són les galetes, quina és la política de galetes i, si s’escau, modificar la configuració del navegador.

Com modificar la configuració de les galetes

La clienta pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes, utilitzant el navegador. Si no sap com fer-ho, pot consultar la funció d’ajuda del navegador.

 • Safari: www.apple.com/es/privacy/use-of-galetes/
  • Chrome: support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es
  • FireFox: support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20galetes
  • Explorer: windows.microsoft.com/es-xl/internet-explorer/delete-manage-galetes#ie=ie-10

També pot gestionar el magatzem de galetes al navegador amb les següents eines: