Preguntes Freqüents

Vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. Eget non vitae scelerisque eget sapiente libero, lorem nam quis vitae quis morbi, id consequat mauris massa. Nibh sed accumsan pede gravida nec. 

a) Fes clic a qualsevol dels nostres productes i s’obrirà la fitxa del producte.

b) Escull el model, color, talla (si s’escau) i quantitat que desitges.

c) Fes clic a “afegir a la cistella” i apareixerà la teva tria a la cistella de la compra automàticament. La cistella de la compra és el resum de la comanda que estàs fent, on hi podràs veure els articles que has seleccionat i els detalls de la compra. Des d’aquesta pantalla també pots eliminar algun dels productes o bé modificar-ne la quantitat.

d) Quan hagis acabat d’escollir els productes de la teva comanda i estiguis a la cistella de la compra, veuràs a sota COMPTE, on hauràs de registrar-te creant el teu compte i posar les teves dades personals (enviament, etc.).

e) Llavors, hauràs de fer clic per triar el tipus de pagament (targeta de crèdit/dèbit, transferència bancària, PayPal).

f) Per acabar, veuràs una pantalla de confirmació de l’enviament. Pots imprimir aquesta pantalla, tot i que t’enviarem una confirmació per e-mail i en pocs dies rebràs el paquet a casa.

g) Litorena et retornarà l’import satisfet quan per causes imputables directa o indirectament a ella es veiés en la impossibilitat de servir-lo.

Et garantim la seguretat i confidencialitat de totes les teves dades facilitades. Recorda que perpoder realitzar una compra, primer t’hauràs de registrar com a usuari; les teves dadespassaran a formar part del fitxer de Litorena.cat (veure apartat Protecció de dades).


T’oferim tres sistemes de pagament segur perquè puguis escollir el que més et convingui:


– Targeta de Crèdit o Dèbit
El nostre sistema de pagament electrònic amb targeta de crèdit o dèbit està adscrit a la passarel·la de pagament segura de comerç electrònic de PayPal en qualitat de convidat. El sistema d’encriptació SSL (Secure Sockets Layer) confereix total seguretat de transició de les dades a través de la xarxa.


– Transferència bancària
Si tries aquest sistema de pagament, Litorena t’enviarà un correu amb les dades necessàries per a fer la transferència. Com a concepte hauràs d’escriure el teu nom i cognoms, per tal de poder associar la transferència a la comanda. Hauràs d’enviar a litorena@litorena.cat el comprovant de la transferència. Els productes comprats es reservaran a l’instant durant cinc
dies, però la comanda no s’enviarà fins desprès de rebre la transferència. Les despeses de tramitació de la transferència bancària aniran a càrrec del client.


– PayPal
Aquest sistema de pagament internacional requereix tenir activat un compte PayPal i haver indicat al seu servidor les dades de la teva targeta. Després de confirmar la comanda s’obrirà la pàgina de PayPal, on hauràs d’introduir el nom d’usuari i contrasenya. Un cop s’hagi confirmat el pagament, seràs redirigit una altra vegada a la nostra web.

Els costos d’enviament de peces de joieria estan inclosos al preu. En cas de peces de decoració, dependrà del tipus de peça.

El lliurament es fa per mitjà de Correus, com a correu certificat. Cada enviament quedaidentificat i registrat, només es lliura sota signatura del destinatari i el pots localitzar en totmoment utilitzant el localitzador d’enviaments disponible a www.correos.es.

Habitualment, Litorena fa l’enviament en 2-3 dies des que es fa efectiu el pagament. Qualsevol incidència etserà notificada des del correu litorena@litorena.cat.

Correus et garanteix que rebràs el teupaquet entre 1 i 4 dies (no es compten caps de setmana ni festius), des del moment en queLitorena el dipositi a l’oficina. En cas de no poder realitzar-se el lliurament, et deixaran un avísa la bústia i podràs recollir-lo a l’oficina indicada (durant quinze dies roman en llista).

Els productes de Litorena no es poden canviar ni retornar.

– Es pot anul·lar una comanda en curs sempre i quan Litorena no hagi efectuat l’enviament. En aquest cas, ja no es podrà retornar.

– Per anul·lar una comanda en curs, s’haurà d’enviar un correu electrònic a litorena@litorena.cat

– En cas d’haver pagat la comanda, tot l’import serà retornat en el termini més breu possible, mitjançant transferència bancària.

– Per motius obvis, Litorena no acceptarà que li retornis un producte que mostri clares evidències d’haver estat utilitzat o que hagi patit danys per un mal ús per part teva.


– Litorena accepta devolucions quan el producte enviat no es correspongui amb el que has sol·licitat o hagi patit danys durant el transport, sempre que ho notifiquis dins del termini de les 24 hores següents a la recepció de la comanda. D’acord amb la Llei de Productes Defectuosos, Litorena substituirà el producte per un altre amb idèntiques característiques, al més aviat possible, i sempre que estigui disponible. En tot cas, Litorena et contactarà per resoldre la situació.


– Per sol·licitar el canvi, envia un correu a litorena@litorena.cat i et facilitarem l’adreça on enviar el paquet per correu certificat. Caldrà justificar clarament els motius i es probable que et demanem fotos de l’estat del producte per poder-ho valorar.


– No acceptem cap paquet enviat contra reemborsament.


– Un cop comprovat que tot el procés s’ha fet correctament, Litorena et retornarà mitjançant transferència bancària els imports de les despeses d’enviament que hagis hagut de pagar com a resultat del procés de devolució.

Sí. Si tens un desig o busques quelcom especial, accepto encàrrecs tant de joieria com de decoració en vidre. Envia’m la teva petició per correu electrònic (litorena@litorena.cat) i contactaré amb tu per dir-te si ho puc fer i concretar-ne els detalls.

Sí. Posa’t en contacte amb mi per correu electrònic ( litorena@litorena.cat ) explicant-me amb detall la modificació que vols i et diré si és possible i quin cost pot tenir. En tot cas, sempre
hauràs de fer-te responsable de tots els costos d’enviament associats (concretant l’import i la forma de pagament amb Litorena).

Treballo sobretot per Internet, però si tens curiositat podem acordar una visita al meu taller. Posa’t en contacte amb mi i concretarem dia i hora.


També em pots trobar molt sovint en fires i exposicions. Pots saber on seré a través del meu blog, Instagram, i la web.

La plata pura existeix en la natura, però no s’utilitza en joieria perquè és massa tova i les joies es farien malbé amb massa facilitat. Per això, en joieria es treballa amb “plata de llei”, que és un aliatge. És a dir, una mescla de plata i altres metalls. Així s’aconsegueix que el metall resultant sigui més fort i resistent, tant per al treball al taller com per lluir-lo després com a joies.

Jo treballo amb plata de primera llei, que també es diu “plata esterlina” o “plata” és un aliatge de plata i de coure. És a dir, de cada 1000 grams, té 925 grams de plata i la resta d’un altre metall, generalment coure.